Mirdita Dera e Gjomarkut Kanuni nga Ndue Gjon Marku

Sot unë kam botuar librin e babait tim për herë të dytë. Ai së pari botoi këtë libër në vitin 2002 dhe pas 14 vitesh unë ndjeva se ishte e rëndësishme që të publikojë atë përsëri. Ky liber ka ne fokus te tij, gjenezen e Kapidaneve te Mirdites, si dhe disa saktesime mbi kanunin e Mirdites sipas Ndue Gjomarkut, pa harruar dhe ngjarje kulmore historike te cilat jane domethenese per fatin e Mirdites dhe te shqiptareve. Duke perfshire nje periudhe kohore disa shekullore. Për të blerë librin, ju lutem klikoni në imazhin e librit.


Today I re-published my father’s book. It was first published in 2002 and after 14 years I felt it was very important to publish it again with a wider distribution. The book focuses on the Kapidanis of Mirdita and the impact of the Kanun on the region over a period of several centuries. The book emphasizes a number of historical milestones of the Gjomarkaj household mainly concentrating on the Markagjoni branch (my grandfather, father and uncles). I hope to have it published in English within the year.

For a preview of the book please follow this link

Book Preview

The book is in Albanian and may be purchased through Amazon at the link below.

THUMBNAIL_IMAGEMirdita Dera e Gjomarkut Kanuni

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s